Verbrugge is dé adviseur voor hypotheken en verzekeringen. Gevestigd in Oosterhout en Raamsdonksveer, maken zij met een enthousiaste club van 39 mensen, het verschil. 

Onvrede bij de huidige provider was enige tijd geleden het teken voor Verbrugge om uit te kijken naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van telecommunicatie. De teamleider bij Verbrugge had goede contacten met een van de medewerkers van Helder Telecom & ICT. Dit gevoel was erg positief, waardoor Helder werd gevraagd de huidige omgeving te inventariseren en een passend voorstel te maken.  

Liliane Verbrugge vertelt: ‘We waren destijds ontevreden over de huidige gang van zaken bij onze toenmalige leverancier. Hierdoor waren we zoekende naar een nieuwe insteek op het gebied van telecom. In Helder vonden we niet alleen hedendaagse oplossingen, maar ook een service-gerichte dienstverlening en een fikse besparing op onze telefoniekosten. Wat me ook opvalt is de snelle reactietijd, zelfs bij complexe vraagstukken, de open filosofie en de klantvriendelijk; aspecten die niet meer vanzelfsprekend zijn voor iedere leverancier. Bij Helder krijgen we altijd het gevoel dat we uniek zijn.’  

Liliane Verbrugge 
Hoofd Financiële Administratie | Verbrugge