Helder communiceren is een vak, een roeping. Geen ruis op de lijn, geen onderbrekingen maar feilloze technologie die zorgt dat u altijd in contact staat met uw klanten. Daarom zijn de zakelijke telefonie, internet en werkplekoplossingen van Helder Telecom opgebouwd uit Heldere pakketten waardoor u altijd precies weet wat u krijgt en van ons kunt verwachten. Alles geregeld voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen.

Helder, betekent kwaliteit. Wij werken enkel met de bewezen veelzijdige technologieën van Xelion VoIP en Microsoft 365. Daardoor passen onze oplossingen dankzij naadloze integraties met uw software en bedrijfsprocessen perfect in ieder advocatenkantoor, notariskantoor, deurwaarderskantoor of MKB-organisatie. Neem dus niet contact met ons op voor verhelderend kennismakingsgesprek.

Xelion Mockup

Xelion VoIP
Veelzijdige telefonie voor  een vast bedrag per maand

Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met het veelzijdige VoIP platform van Xelion hebben organisaties hun communicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen, volledig geïntegreerd met hun software en bedrijfsprocessen. Overal bereikbaar, zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Lees verder

Bellen via Teams

Bellen met Teams

Met Microsoft Teams, geïntegreerd met de VoIP-telefonie oplossing van Xelion, kunt u uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Met slechts één klik kunt u eenvoudig bellen en gebeld worden vanuit Teams, zonder dat u extra hardware of software nodig heeft. Het is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiëntere manier om te communiceren en samen te werken. Ontdek de voordelen van deze geïntegreerde oplossing vandaag nog en maak uw communicatie gemakkelijker en effectiever dan ooit tevoren.

Lees verder

Zakelijk internet

Een stabiele internetverbinding is de moderne levensader van bijna ieder bedrijf. Zeker in een organisatie waar steeds meer data en applicaties in de cloud staan, het meeste contact via applicaties als Teams fungeert en e-mail de primaire manier van informatie uitwisselen is, is een goede zakelijke internetverbinding een must. Maar alleen een verbinding is nog niks, als deze niet goed geconfigureerd en beveiligd wordt. Onze specialisten geven graag een helder advies over wat voor verbindingen er op uw locatie(s) beschikbaar zijn en welke voor u de beste keuze zijn. Doe nu onze postcodecheck en ontvang direct uw verhelderende advies.

Lees verder

Bellen

Zakelijk mobiel bellen

Mobiel bellen is een vanzelfsprekendheid geworden. Maar het gemak waarmee u bijvoorbeeld zelf abonnementen beheert, vast en mobiel integreert, gebruikers zelf de keuze kunt bieden welk netwerk ze willen gebruiken of één geharmoniseerde bedrijfsbundel en factuur over meerdere providers is dat niet. Als partner van Odido, KPN en Vodafone kunnen we uw organisatie bijna elke gewenste oplossing bieden tegen een scherpe prijs. Dat maakt mobiele telefonie via Helder Telecom & ICT, net een beetje helderder.

Lees verder

Werkplek

De Moderne Werkplek

Maak kennis met de moderne werkplek op basis van Microsoft 365 - de perfecte oplossing voor organisaties die flexibiliteit en productiviteit willen combineren. Met Microsoft 365 heeft u altijd en overal toegang tot al uw bestanden en applicaties, zodat u efficiënt kunt werken, waar u ook bent. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, u bent altijd veilig verbonden met uw collega's en kunt samenwerken aan projecten in real-time. Ontdek vandaag nog hoe de moderne werkplek op basis van Microsoft 365 uw bedrijf kan transformeren en uw werknemers in staat stelt om hun beste werk te leveren.

Lees verder

CCvoice

Overige oplossingen

Helder Telecom & ICT doet nog veel meer dan dat we hier boven kwijt kunnen. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook oplossingen hebben voor Mobile Device Management, Veilig Mailen en zelfs uw voicemail teksten professioneel in kunnen laten spreken?

Bekijk alle overige oplossingen