Helder is ervan overtuigd dat iedere onderneming continue bereikbaar kan zijn en overal probleemloos zou moeten kunnen werken. De klantenkring van Helder is om die reden erg divers. Van de slager om de hoek, een landelijke zorginstelling tot een advocatenkantoor op de Zuidas. Ze hebben echter een ding gemeen; ze eisen een partner die altijd de telefoon opneemt en een luisterend oor biedt.
Advocatuur

Oplossingen voor de Advocatuur

Helder Telecom & ICT mag vele tientallen advocatenkantoren tot haar klantenkring rekenen. Kantoren van ieder rechtsgebied en iedere omvang vinden in Helder Telecom & ICT een partner die hun vak begrijpt. Wij zijn door onze jarenlange ervaring in de juridische praktijk en intensieve samenwerking binnen de Lexxyn Groep bekend met wat telefonie, internet of een werkplek voor een advocaat net een beetje anders maakt.
AdobeStock_584710830.jpeg

Oplossingen voor het Notariaat

In het moderne notariaat is goede communicatie technologie onmisbaar. Stukken die tijdig bij het kadaster ingediend moeten worden, het uitvoeren van PEP en WWFT checks, toegang tot e-mail voor het versturen van conceptstukken, voor bijna ieder notarieel proces is IT een sleutelcomponent geworden.
Deurwaarderij

Oplossingen voor de Deurwaarderij

Voor deurwaarders en hun collega’s is het belangrijk snel te kunnen schakelen. Of het nu gaat om het uit kunnen brengen van een exploot, het nabellen van te vorderen incasso’s of simpelweg het contact onderhouden met de eigen collega’s: betrouwbare en heldere communicatielijnen zijn de sleutel tot een succesvolle deurwaarderspraktijk.
MKB bedrijven

Oplossingen voor het MKB

Het MKB wordt in de volksmond ook wel de motor van Nederland genoemd. Des te belangrijker dat we er alles aan doen deze motor zo goed mogelijk te laten lopen. De zakelijke telefonie, internet en werkplekoplossingen van Helder Telecom & ICT houden ieder MKB bedrijf bereikbaar, wat de sleutel is naar groei en tevreden klanten.
Helder communiceren

Overige oplossingen

Door de jarenlange samenwerking met de Lexxyn Groep kan Helder Telecom & ICT zich met trots marktleider noemen in oplossingen voor de juridische praktijk.

Ja, ik wil graag gebeld worden

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Dan bellen wij u binnen 24 uur op het gewenste tijdstip terug.

Bel mij terug

Bel ons gerust op 0416 740 740