Hoofd in de cloud, voeten stevig op de grond

Alle medewerkers van Helder kijken vooruit. Met opgeheven hoofd houden we de mogelijkheden voor het werken in de cloud met interesse in de gaten. Met een blik op oneindig struinen we het landschap van mogelijkheden omtrent telefonie en ICT af. In een oogwenk krijgen we de voor u best beschikbare oplossing helder voor ogen. Met plezier laten we u meekijken in onze wereld. En bent u overtuigd van onze visie op uw telecom & ICT omgeving? Dan nemen wij u aan de hand om u in uw nieuwe situatie thuis te laten voelen. En dat alles met onze voeten stevig op Brabantse bodem.

Helder Telecom & ICT is onderdeel van Qmunity

Qmunity faciliteert de verbinding en versterking van alle leden binnen de holding door het optimaliseren
van dienstverlening en het bevorderen van samenwerking.

Door het ondersteunen van kruisbestuiving, complementair denken en kennisdeling, wordt gezamenlijk meerwaarde gecreĆ«erd. Hierdoor heeft Helder Telecom & ICT haar dienstenpakket uitgebreid naar een volledige IT-aanpak, waaronder  

  • Cyber security 
  • BI & analytics 
  • Applicatie-integratie & datamigratie 
  • ICT-oplossingen voor onderwijs en bedrijven 
  • Grafische cloud-oplossingen en werkplekken.

Onderdeel van Qmunity: 

Logo's Qmunity Holding

Lees meer over deze samenwerking op Qmunity.nl

Team Helder

A winning team

Naast sportief is het team van Helder ook enorm ambitieus. Sinds 2012 is Helder Telecom & ICT ieder jaar genomineerd voor verschillende Awards. Zo zijn we Champion partner van Odido en hebben we meerdere awards voor groei en innovatie gewonnen in de telecommarkt.

Sportieve en goede doelen stellen

Het team van Helder Telecom & ICT vindt het belangrijk dat we iets teruggeven aan de maatschappij. Zo doet Helder Telecom & ICT jaarlijks mee aan Sail4Charity. Samen met relaties en klanten zeilen we voor het goede doel een regatta mee. Wilt u meer weten over dit prachtige doel?

Kijk eens op www.sail4charity.nl.

Sportieve doelen