Niemand houdt van kiezen. Want als u kiest voor het één, betekent dat vaak dat u het ander moet laten. Bij de keuze van een provider wordt meestal gekeken naar een combinatie van factoren: de prijs van een abonnement, buiten bundel kosten, de kwaliteit van het netwerk en de aanvullende diensten die een provider kan bieden. Dan is het soms lastig kiezen, zeker wanneer niet elke medewerker het beste af zou zijn met hetzelfde netwerk. Helder heeft de oplossing voor meer keuze, met minder administratie!

Het is immers geen geheim dat de ene provider een betere dekking heeft in sommige delen van het land dan de ander. Zeker in de buitengebieden is bijvoorbeeld toegang tot 4G/5G dataverbindingen of een “volledig aantal streepjes” niet bij elke provider vanzelfsprekend. Voor wie door het hele land maximale dekking wil hebben, of een snelle dataverbinding onderweg belangrijk is, kan onze keuzevrijheid het mobiele leven een stuk aangenamer maken.

3 providers, 1 factuur

Bij Helder houden we ook niet van kiezen, we werken niet voor niets samen met 3 van de beste netwerkproviders ter wereld (KPN, Vodafone en T-Mobile). Daarom hebben we een oplossing bedacht hoe u kunt profiteren van de keuzevrijheid tussen deze drie top providers, zonder dat u daarvoor veel extra administratie te verwerken krijgt. U kunt de diensten van deze providers via Helder Telecom afnemen op één factuur en maandelijks wisselen van abonnementen tussen medewerkers.

Gecombineerde bundels

Een extra voordeel van onze aanpak is dat bovendien de netwerken van KPN en Vodafone samen uit één bundel kunnen worden gebruikt. Alle gebruikers kunnen dus ongeacht of ze zelf een Vodafone of KPN netwerk willen gebruiken, toch onderdeel blijven, en blijven putten uit de groepsbundel van het hele bedrijf. De data en belminuten komen voor beide netwerken uit dezelfde bundel, dat houdt het verbruik en kosten wel zo overzichtelijk. Ook blijft de vast/mobiel integratie voor alle drie de providers mogelijk, ongeacht welk netwerk uw medewerker gebruikt.

Ook uw administratieve lasten verlagen en meer keuzevrijheid krijgen?

Wilt u meer weten over hoe Helder Telecom & ICT u meer keuzevrijheid geeft in mobiele telefonie en tegelijkertijd uw administratieve lasten verlaagt? Neem contact op het Helder Telecom & ICT: bel 088 - 433 5335 of mail naar info@heldertelecom.nl.